Scandit Case

Pametni telefon ali namenski skener za Vaše skladišče? Splošno pravilo je, da pametni telefoni običajno stanejo manj, vendar so njihovi časi skeniranja počasnejši, medtem ko skenerji običajno stanejo več in skenirajo hitreje. Ste se kdaj spraševali, če bi lahko združili dve prednosti - poceni in hitro skeniranje? Zdaj je to mogoče - s Scandit Case!


Scandit Case zagotavlja zaščito, ergonomijo, vzdržljivost in natančnost, ki je potrebna za pretvorbo potrošniških pametnih telefonov v namenske skenerje. Scandit Case ovitek je brez lomljivih elektronskih komponent in omogoča uporabo vseh drugih funkcij pametnega telefona.


Case omogoča naravnejši položaj za skeniranje preko zamaknjene prizme za učinkovitejše skeniranje in uporablja bliskavico telefona za usmerjanje in osvetljevanje. Ker ne vsebuje elektronskih komponent, deluje brez dodatne porabe baterije.



Učinkovito skeniranje s tehnologijo Split View
Tehnologija split-view omogoča uporabniku, da izbere želeno metodo skeniranja: tradicionalno branje črtne kode z usmerjenjem svetlobe ali  preko kamere, ki omogoča skeniranje večih črtnih kod naenkrat.